Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Evenementen

Ben je op zoek naar een zakelijke locatie? Vier je een bruiloft of (familie)feest? Vlierijck is de perfecte locatie op Vlieland voor het organiseren van deze evenementen.
Met plezier bespreken wij jouw wensen en vertalen dit naar een arrangement op maat. Voor meer informatie is onze reserveringsafdeling bereikbaar via +31 562 453 840 of info@vlierijck.nl.

 

Persoonlijke evenementen
Heeft u een bijzonder moment te vieren of ben je op zoek naar een goede locatie voor een familieweekend? Vlierijck heeft alles in huis om hier een onvergetelijk festijn van te maken!
Met onze 38 comfortabele appartementen kan iedereen blijven slapen. In Restaurant Zuiver kunnen we een uitgebreide lunch organiseren. Of wat denk je van een uitgebreide picknick of barbecue op het strand? Met zijn allen op pad om de zeehonden te gaan bekijken en een bezoek te brengen aan de vuurtoren. Vlieland biedt alle mogelijkheden voor geslaagd event! Vertel ons jouw wensen en we denken graag met je mee. Afhankelijk van wens en budget kunnen wij geheel vrijblijvend een programmavoorstel op maat maken. 

Zakelijke evenementen
Het organiseren van een zakelijk evenement of een teambuildingsweekend is tijdrovend, daar weten wij alles van. Graag adviseren wij je hierin en faciliteren wij niet alleen de locatie, maar helpen we ook het gehele programma vorm te geven en aan te passen naar jouw wensen. Vlieland en Vlierijck hebben alle mogelijk om je evenement tot een groot succes te maken!


Trouwen op Vlieland
Vlieland is al vele jaren een geliefde plek voor veel stellen om elkaar het jawoord te geven. Naast de raadszaal in het gemeentehuis heeft Vlieland een aantal bijzondere trouwlocaties als “huis der gemeente” aangewezen. De meest afgelegen locatie in Nederland waar men officieel in het huwelijk kan treden is ongetwijfeld het drenkelingenhuisje op de Vliehors. Maar ook het Armhuis, Podium Vlieland, de Vuurtoren en de Nicolaaskerk zijn bijzondere trouwlocaties. Wil je trouwen op Vlieland? Onze reserveringsafdeling helpt je graag verder met de complete invulling van jouw bruiloft.