Restaurant Zuiver
Culinair genieten bij restaurant Zuiver

Restaurant Zuiver

In ons eigentijds ingerichte Restaurant Zuiver kunt u genieten van een verrassend en subliem op elkaar afgestemd 5-gangen diner voor € 55,00  per persoon met als mogelijkheid een bijpassend wijnarrangement.

 

Op vrijdag, zaterdag en zondag is Restaurant Zuiver geopend voor lunch. Een 3 gangen lunch is € 35,00 per persoon en een 2 gangen lunch € 28,00 per persoon. Er is een bijpassend wijnarrangement mogelijk. 

 

Let op! Reserveren is noodzakelijk. U kunt online reserveren op www.zuiver-vlieland.nl. 

 

Tijdens uw verblijf bij Vlierijck kunt u iedere ochtend tussen 8.30 uur en 10.30 uur gebruik maken van ons heerlijke ontbijt. Tot 1 juli wordt het ontbijt als roomservice bij u op de kamer geserveerd. Na 1 juli vervalt de roomservice en kunt u weer genieten van het ontbijtbuffet in ons sfeervolle restaurant. 

 

Het ontbijt kunt u reserveren via de receptie (info@vlierijck.nl of 0562 453840). 

 

 

Uitstekende recensies
Pure en eerlijke producten
Koken met ambacht

De brigade

Chef Robert Buurma zwaait hier de scepter bijgestaan door zijn keukenteam. We werken met pure en eerlijke producten. Het liefst uit eigen moestuin en zo veel mogelijk zelf gemaakt. Daarom werken we met een kleine voorraad. Graag willen we rekening houden met eventuele uitzonderingen of allergieen, geef deze dan ook tijdig aan bij uw reservering.

 

We raden u aan tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen:

 

Restaurant Zuiver is geopend vanaf 18.00 uur. We zijn geopend donderdag t/m zondag. Alleen op maandag, dinsdag en woensdag gesloten.

 

Reserveringen zijn eenvoudig online te plaatsen via www.zuiver-vlieland.nl

 

"Wat een smaaksensatie werd ons voorgeschoteld.
Chapeau en een aanrader voor iedereen"
Victor Wildschut