over vleiland
Bezoekers beoordelen onze locatie met een 9.4

Over Vlieland

Vlieland, een heerlijk eiland en gekozen tot het mooiste waddeneiland. Met de uitgestrekte zandvlaktes. De honderden vogelsoorten. De ongerepte natuur. En de altijd gezellige dorpsstraat. Vlieland is enorm bijzonder voor ons en misschien ook wel voor u. Wanneer u met de veerboot aanmeert zult u merken waarom dit zo is. Vlieland inspireert u, zuivert u en laat u beleven, genieten en uitwaaien.  

Vlieland is

Vlieland is, met maar liefst 25 kilometer aan fiets- en wandelpaden en bijna geen auto’s op het eiland, meer dan geschikt voor een rustgevende fietsvakantie of wandelvakantie. Voor kinderen is er ook meer dan genoeg te doen. In de Roggenbak van de Noordwester kunt u haaien en roggen aaien, als u durft tenminste. Ga op zee op zoek naar zeehonden, speel een potje midgetgolf met de familie of bouw enorme zandkastelen. 

 

Vlieland is zelfs met duizend woorden niet te beschrijven. Zo bijzonder.

Het pittoreske Oost-Vlieland is het enige dorp op Vlieland. Hier vindt u alles wat u kunt wensen, gezellige restaurants en bars, veelzijdige winkels en leuke cafés met terrasjes.

 

Vlieland heeft talrijke fiets- en wandelpaden en alles is gemakkelijk met de fiets of te voet te bereiken. De stranden van Vlieland zijn een van de mooiste van Nederland en met de meeste zonuren van het land. Kortom, Vlieland heeft alles te bieden voor een heerlijke vakantie.

Vlieland in vogelvlucht