familieweekend
Bezoekers beoordelen onze faciliteiten met een 8.8

Familieweekend? Ga naar Vlieland

Samen met vrienden of familie genieten van het mooiste Waddeneiland van Nederland. Een plek van zon, zee en strand. Heerlijk uitwaaien. Dat klinkt geweldig toch? Vlieland is de perfecte plek voor een onvergetelijk familieweekend. Zin in iets actiefs? Ga dan lekker zwemmen in de golvende zee of fiets over de fietspaden die zich strekken over het hele eiland. Liever iets educatiefs? Bezoek dan de musea en het zeeaquarium. Er is genoeg te doen op Vlieland!

 

Speelzaal en binnenzwembad
180 stappen van en naar de boot
Dicht bij zon, zee en strand
Gratis Wi-Fi aanwezig

Voor jong en oud

Vlieland heeft alles in zich om een familieweekend spectaculair te maken, voor jong én oud. De kleintjes kunnen op avontuur in de magische wereld van het kabouterbos. En ooit al eens de koningen van de zee willen aaien? Het kan in de Roggenbak. Voor wie durft. 

Ook hebben we een echte Jeu de Boule baan of midget golf voor een heuse familie competitie.

 

Aan de westkant van Vlieland bevindt zich een eindeloze zandvlakte: de Vliehors. Met de Vliehors Expres, een strandbus, ontdekt u deze Nederlandse Sahara, waar u zeehonden spot, juttersbitter drinkt en het reddingshuisje bezoekt.

Zelfs als het Vlielandse weer zich van een minder mooie kant laat zien, hoeft u zich niet te vervelen op het familieweekend, want ook binnen Vlierijck er genoeg te doen. Er is een uitgebreide speelkamer met een tekenhuisje, speelhuis, levensgroot krijtbord, sjoelbak, Jenga en een pingpongtafel. Daarnaast kan er natuurlijk ook de hele dag gezwommen worden in ons verwarmde zwembad. Ook worden er dagelijks films gedraaid in de speelkamer.

 

Maar de kans op minder goed weer is een stuk kleiner dan op het vasteland. Wist u namelijk dat Vlieland gemiddeld meer zonuren heeft als de rest van Nederland?

Alles binnen 180 voetstappen
Kan een familieweekend nog mooier en beter? Zeker weten. Vanaf de veerboot staat u in 180 stappen al in uw ruime appartement, die van alle gemakken is voorzien. Bijkomen van de overtocht hóeft niet in uw kamer, want ook de gezellige winkelstraat met cafeetjes en terrasjes is op loopafstand vanaf uw appartement.

Familieweekend op Vlieland? Ga naar Vlierijck
Wat kan het familieweekend onvergetelijk maken? Juist, een verblijf in één van de luxe appartementen van Vlierijck, met alle mooie plekjes van Vlieland om de hoek. Bekijk de beschikbare appartementen hier