vriendenweekend
Bezoekers beoordelen onze gratis Wi-Fi met een 8.5

Vriendenweekend op Vlieland

Een heel weekend vol  zon, zee en strand. De wind in uw haren. Een heerlijk gevoel. En dat delen  met uw beste vrienden en/of vriendinnen. Wie wil dat nou niet? Vlieland is een prachtige locatie voor uw vriendenweekend. Ga wat drinken in de gezellige cafeetjes, bestel tapas op één van de vele terrasjes of laat u culinair verwennen in de restaurants. Wilt u liever shoppen? Geen probleem, Vlieland heeft een pittoresk dorp met veel leuke winkels. Liever een actief weekend? Dan is er genoeg te doen op Vlieland; blowkarten, mountainbiken, tennissen tot aan kitesurfen.

180 stappen van en naar de boot
Dicht bij zon, zee en strand
Indoor zwembad
Groepsactiviteiten
Gratis Wi-Fi activiteiten

Zonnig Vlieland

Wist u dat Vlieland twee keer zoveel zonuren heeft als de rest van Nederland. De meeste kans op mooi weer heeft u dus op Vlieland. Dit geeft jullie de kans om heerlijk te struinen door de duinen of te genieten van de mooie stranden en het zoute water van de Waddenzee.

Vlieland biedt veel mogelijkheden om jullie vriendenweekend tot een succes te maken. Aan de westkant van Vlieland bevindt zich een eindeloze zandvlakte: de Vliehors. Met de Vliehors Expres, een strandbus, ontdekt u deze Nederlandse Sahara, waar u zeehonden spot, juttersbier drinkt en het reddingshuisje bezoekt.

Op de tandem Vlieland ontdekken
Wat is nou leuker dan het eiland op de fiets te verkennen? Op de tandem met uw beste vriend en/of vriendin, het kan niet beter. Vlieland heeft over het hele eiland uitstekende fietspaden. Dwars door de uitgestrekte natuur, die het eiland karakteriseert.

Alles op loopafstand
Het ultieme vriendenweekend op Vlieland boekt u bij Vlierijck. Binnen 2 minuten lopen vanaf de veerboot staat u in uw ruime appartement. Check in en ga snel wat wat drinken in het dorp dat op 200 meter afstand ligt.

Vriendenweekend op Vlieland? Ga naar Vlierijck
Vlieland in combinatie met Vlierijck is dit de ultieme plek voor u om samen te kunnen genieten van een ontspannen weekend, met talloze mogelijkheden voor activiteiten in de natuur, op het strand of in het gezellige dorpje. Bekijk de beschikbare appartementen hier