vriendenweekend
Bezoekers beoordelen onze gratis Wi-Fi met een 8.5

Zonnig Vlieland

Wist u dat Vlieland twee keer zoveel zonuren heeft als de rest van Nederland. De meeste kans op mooi weer heeft u dus op Vlieland. Dit geeft jullie de kans om heerlijk te struinen door de duinen of te genieten van de mooie stranden en het zoute water van de Waddenzee.

Vlieland biedt veel mogelijkheden om jullie vriendenweekend tot een succes te maken. Aan de westkant van Vlieland bevindt zich een eindeloze zandvlakte: de Vliehors. Met de Vliehors Expres, een strandbus, ontdekt u deze Nederlandse Sahara, waar u zeehonden spot, juttersbier drinkt en het reddingshuisje bezoekt.

Op de tandem Vlieland ontdekken
Wat is nou leuker dan het eiland op de fiets te verkennen? Op de tandem met uw beste vriend en/of vriendin, het kan niet beter. Vlieland heeft over het hele eiland uitstekende fietspaden. Dwars door de uitgestrekte natuur, die het eiland karakteriseert.

Alles op loopafstand
Het ultieme vriendenweekend op Vlieland boekt u bij Vlierijck. Binnen 2 minuten lopen vanaf de veerboot staat u in uw ruime appartement. Check in en ga snel wat wat drinken in het dorp dat op 200 meter afstand ligt.

Vriendenweekend op Vlieland? Ga naar Vlierijck
Vlieland in combinatie met Vlierijck is dit de ultieme plek voor u om samen te kunnen genieten van een ontspannen weekend, met talloze mogelijkheden voor activiteiten in de natuur, op het strand of in het gezellige dorpje. Bekijk de beschikbare appartementen hier