weekend weg
Bezoekers beoordelen ons comfort met een 9.1

Weekend weg op Vlieland

De heerlijke zandstranden. De ongerepte natuurgebieden. De golvende zee. Vlieland is een heerlijk Waddeneiland voor een weekend weg. En er is genoeg te beleven. Van actieve bezigheden tot ontspannende uitjes en educatieve activiteiten. U hoeft zich niet te vervelen, ook niet als het weer zich van zijn minder mooie kant laat zien. Al is die kans wel klein, want wist u dat er op Vlieland gemiddeld twee keer meer zonuren zijn dan in de rest van Nederland?

Luxe en ruim opgezette appartementen
Kwaliteitsrestaurant Zuiver
180 stappen van en naar de boot
Om de hoek van de dorpsstraat
Dicht bij zon, zee en strand

In én op het water

Als u de wind door uw haren wilt voelen, is een zeehondentocht over zee een fantastische ervaring. Voel u vrij wanneer u met de boot over de golven van de zee vaart en de zeehonden van dichtbij ziet. De kop van de jachthaven is een mooie plek om de invarende en uitvarende schepen te zien.

Uniek aan Vlieland is het enorme natuurgebied, maar liefst 40 km2 . Genoeg plek dus om op avontuur te gaan en de honderd verschillende vogels te spotten. Maar ook in het dorp is van alles te doen. Bekijk de grootste zandverzameling van de wereld, kom oog in oog te staan met haaien en roggen in de Roggenbak of ga terug in de tijd op de wrakkenzolder. Maar nog veel leuker is de overgebleven wrakken zelf opzoeken op het eiland, met behulp van de wrakkenkaart. Ga op ontdekkingsreis tijdens uw weekend weg.

Weekend weg bij Vlierijck

Vlierijck heeft alles in huis om uw weekendje weg onvergetelijk te maken. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. In het gebouw is ook een uitgebreid wellness complex aanwezig. Ontbijten en dineren hoeft nergens anders, want Vlierijck beschikt over een culinair hoogstaand restaurant. Wat wilt u nog meer? Bekijk de beschikbare appartementen hier