wellnessweekend
Bezoekers beoordelen onze hygiëne met een 8.7

Rust en ontspanning. Hoe?

Vlierijck beschikt over een uitgebreid wellness complex. Perfect als u er even tussen uit wilt. Uw gedachten kunt u weg laten stromen in het heerlijke water van de whirlpool. De stress kunt u uit uw lichaam zweten in de finse sauna, infraroodsauna of stoomcabine. Als u verkoeling zoekt, zijn er natuurlijk ook (stort)douches en voetenbaden aanwezig. Deze faciliteiten zijn de hele dag beschikbaar vanaf 9:00 tot 22:00. Kies voor uzelf, kies voor ontspanning, kies voor een wellnessweekend.

Eten en drinken
Na zo’n ontspannen dag is het heerlijk om u te laten verwennen met culinair hoogstaande gerechten in ons restaurant. Hier kunt u in een huiselijke ambiance genieten van een dagelijks wisselend vijfgangenmenu. De gerechten worden klaargemaakt met de meest pure en verse ingrediënten, elke dag opnieuw. Voor ultieme ontspanning is een bijpassend wijnarrangement bij te bestellen.

Zorgeloos
U kan pas écht tot rust komen als u niks moet, maar alles mag. Daarom is het zo heerlijk dat alles wat u nodig heeft binnen handbereik is. De ruime appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Van flatscreen TV met CD/DVD speler tot nespresso koffiezetapparaat. Wanneer u toch buitenshuis ontspanning zoekt, is dat ook mogelijk. Zowel het dorp als de haven zijn slechts 2 minuten lopen.

Wellnessweekend bij Vlierijck
Bij Vlierijck bent u aan het juiste adres voor een zorgeloos en ontspannen wellnessweekend. Tevens is de wellness voorzien van een solarium, zodat u altijd met een kleurtje thuis kunt komen. Alles aanwezig voor u om ultiem te ontspannen. Bekijk de beschikbare appartementen hier