Restaurant Zuiver


In ons eigentijds ingerichte Restaurant Zuiver kunt u genieten van een verrassend en subliem op elkaar afgestemd vijfgangendiner. Onze chefkok en zijn brigade verrassen onze gasten met een dagelijks wisselend menu voor € 65,00 per persoon. Alles wordt dagelijks vers bereid met zoveel mogelijk lokale producten van het eiland.Zo komen kruiden bijvoorbeeld uit de eigen tuin. Kwaliteit op tafel, dat is waar wij voor staan maar tegen een eerlijke prijs en met pure ingrediënten. Om de smaakbeleving compleet te maken bieden wij ook een bijpassend wijnarrangement aan.

 

Kijk voor actuele openingstijden en reserveren op onze website www.zuiver-vlieland.nl Heeft u een allergie of bent u vegetarisch? Geen probleem, geef het bij het reserveren aan en wij passen het menu aan uw wensen aan. Kijk op onze website voor de actuele openingstijden.

 

Tijdens uw verblijf bij Vlierijck kunt u iedere ochtend tussen 8.30 uur en 10.30 uur gebruik maken van ons heerlijke ontbijt. Het ontbijt kunt u reserveren via de receptie (info@vlierijck.nl of 0562 453840).